Pridružite se nam na webinarju, kjer bomo razkrinkali najpogostejše mite o hipnozi in razkrili, kaj se v resnici dogaja v procesu hipnoze in hipnoterapije. 

Od preseganja starih predsodkov do razumevanja resničnih potencialov samohipnoze in hipnoterapije, se bomo v webinarju sprehodili skozi znanost in prakso hipnoze, ki je pogosto narobe predstavljena in napačno razumljena.

Kaj boste odkrili:

  • Razbijanje mitov: kaj je resnica za najbolj razširjenimi zmotami o hipnozi, vključno z miti o izgubi nadzora, nadnaravnih močeh in nemožnosti hipnotiziranja nekaterih ljudi.
  • Znanost za sugestijo: Razumevanje, kako hipnoza deluje na osnovi znanstvenih principov in kako lahko izboljša posameznikovo mentalno in telesno počutje.
  • Anekdotične zgodbe: anekdote o uspehih in preobrazbi preko hipnoze, ki dokazujejo njeno učinkovitost in raznolikost uporabe.
  • Praktični vpogledi: kako lahko zavedanje mitov in razumevanje znanosti za hipnozo pripomore k bolj učinkoviti hipnoterapiji in samohipnozi.

Ne glede na to, ali ste skeptik, začetnik ali že poznate osnove hipnoze, vas vabimo, da se nam pridružite in odprete vrata novim možnostim. Webinar je priložnost za razširitev razumevanja hipnoze in raziskovanje fascinantnega potenciala človeškega uma.

Ocena
0 0

Za zdaj ni pripomb.

da boste prvi pustili komentar.