Ekipa

Gašper Grobelšek, dr. med., spec. otr. in mlad. psihiatrije

Strokovni vodja, predavatelj

Terapevt klinične hipnoze, Ericksonove hipnoze in pogovorne hipnoze, član večih mednarodnih hipnoterapevtskih združenj, z opravljenimi številnimi dodatnimi izobraževanji in izpopolnjevanji iz področja hipnoze, hipnoterapije in psihoterapije. Z več kot 15 let izkušnjami dela s hipnozo in hipnoterapijo v klinični in terapevtski praksi je utemeljitelj konceptov in začetnik tečajev Pogovorne hipnoze in Hipnotičnega simbolizma v Sloveniji. 

Staš Štrukelj, univ. dipl. soc. del. 

Strokovni sodelavec, predavatelj

Terapevt klinične hipnoze in edukant integrativne psihoterapije pri IPSA. Dodatno se izobražuje v Sloveniji in tujini ter v svojo delo  in terapevtsko prakso vključuje različne metode in koncepte, predvsem Ericksonovo hipnozo, pogovorno hipnozo in uporabo zgodb v hipnoterapiji. Pri delu z ljudmi ga že več kot 10 let vodita neskončna radovednost o tem kako se ljudje učimo in kako lahko bolje komuniciramo. 

Več o Stašu

Luka Kropivšek, dr. med.

Vodja projektov, koordinator

Mlad zdravnik, po duši podjetnik. Strokovnjak različnih področij: doktor medicine, profesionalni coach, klinični hipnoterapevt, poliglot in navdušenec nad digitalnim marketingom. Terapevt klinične hipnoze  s strastjo do ozaveščanja o dobrobiti hipnoze. 

Nevenka Prevodnik, dr. med., spec. psihiatrije

Strokovna sodelavka, predavateljica

Terapevtka klinične hipnoze in pogovorne hipnoze z več kot 15 let izkušnjami dela s hipnozo in hipnoterapijo v klinični in terapevtski praksi je soutemeljiteljiteljica konceptov in začetnica tečajev Pogovorne hipnoze in Hipnotičnega simbolizma v Sloveniji.

15
let izkušenj s hipnoterapijo
100+
izobraženih tečajnikov
200+
zadovoljnih klientov