Podpora hipnoterapevtom

Inštitut za klinično in pogovorno hipnozo je vaš zaveznik v strokovnem razvoju in nadgradnji vaših terapevtskih sposobnosti. Kot hipnoterapevti se soočate z raznolikimi izzivi in situacijami, ki zahtevajo dodatno podporo in nasvete. 

Naša ekipa strokovnjakov je tukaj, da vam pomaga premagati ovire in doseči še boljše terapevtske rezultate. Izvajamo tudi svetovanje hipnoterapevtom.


Ena od naših ključnih storitev so supervizije, ki vam omogočajo refleksijo vaših terapevtskih praks ob podpori izkušenih supervizorjev. Skupaj bomo prepoznali vaše močne točke, identificirali šibkejša področja in razvili nove strategije za boljše terapevtske rezultate. Poleg tega vam nudimo tudi individualno svetovanje, kjer vam naši strokovnjaki pomagajo pri reševanju konkretnih izzivov, s katerimi se soočate v vaši praksi.


Zavedamo se, da so težavni klienti lahko poseben izziv za hipnoterapevte. Zato smo razvili posebne programe in tehnike, ki vam pomagajo pri delu s tovrstnimi klienti. Naše supervizije in individualna svetovanja so prilagojeni vašim potrebam in vam nudijo podporo pri razvoju učinkovitih strategij za obravnavo težavnih primerov. Poleg tega organiziramo tudi delavnice in seminarje, kjer boste pridobili nove veščine in pristope za uspešno delo s tovrstnimi klienti.


Naš cilj je zagotoviti vam vso potrebno podporo in strokovno znanje, ki vam bo pomagalo pri premagovanju izzivov in gradnji uspešne terapevtske prakse. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen terapevt, verjamemo, da lahko s pravilno podporo in usmeritvami dosežete svoje cilje in postanete bolj samozavesten in učinkovit hipnoterapevt. Z nami boste lažje premagovali izzive in gradili uspešno kariero v hipnoterapevtskem svetu.Za hitro podporo nam pišite: