Baza hipnoterapevtov


Poiščite strokovnjaka za vas


Dobrodošli v Bazi hipnoterapevtov, imeniku usposobljenih in izkušenih hipnoterapevtov v Sloveniji, ki ga ponuja Inštitut za klinično in pogovorno hipnozo (IKPH). Naša baza je zasnovana z namenom, da vam olajša iskanje strokovnjaka, ki vam lahko pomaga doseči vaše cilje oz. premagati vaše izzive s pomočjo klinične hipnoze.Kaj je Baza hipnoterapevtov?


Baza hipnoterapevtov je spletna platforma, kjer lahko najdete in izberete hipnoterapevta, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Naša baza vključuje le tiste terapevte, ki so opravili certifikat klinične hipnoze pri IKPH in imajo ustrezno izobrazbo ter izkušnje na področju hipnoterapije. S tem zagotavljamo visoko kakovost in strokovnost vseh vpisanih terapevtov.Zakaj izbrati terapevta iz naše baze?


- Preverjena strokovnost: Vsi hipnoterapevti v naši bazi so certificirani in imajo za seboj številna usposabljanja ter izkušnje v klinični hipnozi. To pomeni, da so sposobni nuditi visoko kakovostne in učinkovite storitve.

- Raznolikost terapevtskih Storitev: Ne glede na to, ali iščete pomoč pri obvladovanju stresa, odpravljanju slabih navad, lajšanju kroničnih bolečin ali podporo pri osebnostnem razvoju, boste v naši bazi našli terapevta, ki se specializira na vašem področju.

- Enostavno Iskanje: Vašo zahtevo pregleda vodstvo inštituta ter za vas najde primernega hipnoterapevta.
Kako deluje?


1. Preberite profile terapevtov: Vsak terapevt ima svoj profil, kjer lahko preberete več o njihovih kvalifikacijah, izkušnjah, metodah dela in področjih specializacije.

2. Stopite v stik: Ko najdete terapevta, ki vam ustreza, ga lahko neposredno kontaktirate preko kontaktnih podatkov, navedenih v njegovem profilu. Dogovorite se za prvi posvet ali seansa in začnite svojo pot k boljšemu počutju.
Kdo so naši hipnoterapevti?


Naši terapevti prihajajo iz različnih področij, vključno s psihologijo, medicino, socialnim delom, psihoterapijo in drugimi sorodnimi disciplinami. Vsak terapevt je temeljito preverjen in mora izpolnjevati stroge kriterije za vpis v našo bazo. To vključuje certifikat klinične hipnoze pri IKPH, ustrezno izobrazbo in osebnostno primernost za izvajanje terapevtskih storitev.
Prednosti uporabe Baze hipnoterapevtov


- Zanesljivost in varnost: Vsi terapevti v naši bazi so temeljito preverjeni, kar zagotavlja, da boste deležni strokovne in varne obravnave.

- Podpora pri izbiri: Če potrebujete pomoč pri izbiri terapevta, nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali pri iskanju najbolj primernega strokovnjaka.

- Neposreden dostop: Naša platforma vam omogoča neposreden dostop do najboljših hipnoterapevtov v Sloveniji, kar vam prihrani čas in trud pri iskanju ustrezne pomoči.Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom naše Baze hipnoterapevtov in najdite pravega strokovnjaka, ki vam bo pomagal doseči vaše cilje oz. premagati težave.Za rezervacijo hipnoterapevta nam pišite: