Simbolizem v klinični hipnozi

3. tečaj v sklopu izobraževanj v klinični hipnoziTretji korak v sklopu izobraževanj v klinični hipnozi


Ste pripravljeni raziskati skrivnostni svet simbolov in metafor? 


Kako lahko interpretiramo in uporabimo simbole, ki jih prinašajo naši klienti, ter kako ustvariti personalizirane simbole s terapevtskim potencialom? 


Kako lahko simbole uporabimo za raziskovanje problemov in iskanje rešitev? Ali se zavedate moči simbolizma v hipnotični praksi? 


Kako lahko simbolizem prinese novo dimenzijo v vaše terapevtsko delo? 


Kaj lahko simbolizem prispeva k učinkovitosti vaše hipnoze? Naša srečanja bodo razdeljena na več tematskih sklopov, ki bodo zajemali različne vidike simbolizma in njegovo uporabo v hipnotični praksi. Skupaj bomo raziskali globine simbolov in njihov potencial za spremembo na vseh področjih življenja. 

Pridružite se nam in odkrijte, kako lahko simbolizem popestri vašo hipnotično prakso ter omogoči izjemno učinkovito delo na nezavedni ravni. V njem boste nadgradili že pridobljena znanja.

Namenjen je zdravstvenim delavcem in študentom teh smeri.Vsebina tečaja Simbolizem v klinični hipnozi


  Simbolizem prinaša v našo hipnotično prakso obilo zabave in popestri hipnotična dogajanja. Hkrati pa gre za izredno močno orodje, ki nam omogoči delo na čisto novih področjih klientovega zavedanja in ima potencial zelo generativnih učinkov (na vseh življenjskih področjih). 

  Hipnoza s tem lahko s tem postane učinkovitejša, prav tako klinična hipnoza.

  Na tečaju boste spoznavali, kako interpretirati metafore in simbole, ki jih ponujajo klienti, kako iz njih (in tudi nas samih) izvabiti nezavedne simbole s terapevtskim potencialom, kako z njimi upravljati, jih raziskovati in uporabljati za raziskovanje problemov in rešitev ter kako jih uporabiti za spremembe, ki si jih klienti želijo.

  Srečanja bodo obsegala naslednje teme:

 • Uvod, ustvarjanje konteksta za uporabo metafor in simbolov, personalizirano pridobivanje metafor in simbolov
 • Poglabljanje v več dimenzij simbola in hipnotični ritual
 • Akcija v simbolizmu in integracija simbolov
 • Čustva in občutenja v simboličnem svetu
 • Negativni simboli
 • Ovrednotenje in ponovna kognicija v odnosu do problema oz. rešitve
Zakaj izbrati nas?
 1. Strokovni predavatelji:
  • Svoje znanje boste pridobivali od izkušenih in priznanih strokovnjakov na področju klinične hipnoze. Naši predavatelji so posvečeni vašemu uspehu in vam bodo omogočili neposreden vpogled v praktične vidike hipnoterapije.
 2. Celovito učenje:
  • Tečaj zajema vse od osnov hipnoterapije do naprednih tehnik. Pokril bo teoretične koncepte, etične smernice, ter praktične veščine, ki vam bodo pomagale postati uspešen klinični hipnoterapevt.
 3. Praktične vaje in primeri:
  • Verjamemo v učenje skozi prakso. Zato boste imeli priložnost preizkusiti naučene tehnike na različnih primerih, simulacijah ter v sodelovanju s sošolci.
 4. Potrdilo za opravljen tečaj:
  • Po končanem trodelnem tečaju boste prejeli potrdilo o opravljenem tečaju klinične hipnoze. To potrdilo je dragocen vpis v vaš profesionalni življenjepis.

Pomisleki nekaterih udeležencev 

Po že izvedenih tečajih smo udeležence anonimno povprašali o njihovih pomislekih pred tečajem. Spodaj je seznam najpogostejših pomislekov in njihove obrazložitve, ki smo jih povzeli od udeležencev. Večina udeležencev je samih zraven dopisalo, da se noben od pomislekov ni uresničil, bodo ta tečaj priporočili prijateljem in da je bil tečaj nad njihovimi pričakovanji.


“Se bom naučil kaj novega?”

Naš tečaj je temeljito zasnovan, da vam zagotovi sveže vpoglede in pristope v klinično hipnozo. Inštruktorji so izkušeni hipnoterapevti, ki prinašajo praktične izkušnje in najnovejše informacije. Naše učne metode spodbujajo interaktivno učenje, kar vam omogoča pridobivanje praktičnih veščin, ki jih boste takoj uporabili v praksi.


“Lahko to vsebino dobim na internetu in v knjigah?”

Čeprav je na voljo veliko informacij na internetu in v knjigah, je naš tečaj edinstven, saj prinaša strukturirano in specializirano znanje. Ponujamo interaktivno učno izkušnjo, ki vključuje praktične vaje, razprave in individualno povratno informacijo, kar presega pasivno pridobivanje informacij iz knjig ali spleta. Verjetno so stvari v vašem življenju, za katere veste, da bi jih bilo dobro početi, pa jih ne? Teorija ni dovolj.


“Ne bo vredno mojega denarja”

Imate 2 garanciji, kjer dobite denar nazaj, če bi to bilo slučajno res za vas. Brez zamere.

Vaša naložba v naš tečaj ni le v znanje, ampak v osebno in profesionalno rast. Ponujamo visokokakovostno izobraževanje z izkušenimi inštruktorji ter praktičnimi vajami, ki vam bodo pomagale takoj uporabiti pridobljeno znanje. Naložba v izobraževanje je naložba vase, ki vam bo omogočila dolgoročno korist.


“Tečaj je dolg”

Dolžina tečaja je prilagojena tako, da zajame vse ključne vidike klinične hipnoze, ne da bi bila predolga in nepraktična. Strukturirana oblika omogoča postopno učenje, kar olajša razumevanje in assimilacijo gradiva. Poleg tega smo zasnovali tečaj tako, da omogoča fleksibilnost v učenju, kar vam omogoča, da sledite svojemu tempu.


“Bo zame preveč iz moje cone udobja?”

Toliko, kolikor boste želeli.


“Ali jaz to potrebujem?”

Tečaj je zasnovan tako, da zadovolji potrebe tako začetnikov kot izkušenih terapevtov. Ne glede na trenutno raven znanja vam bo tečaj omogočil pridobivanje novih veščin, razširitev perspektive in izboljšanje svoje terapevtske prakse.


“Težko si vzamem toliko časa za delavnico”

Razumemo, da je vaš čas dragocen. Zato smo prilagodili tečaj tako, da je časovno učinkovit, hkrati pa vam omogoča, da izkoristite vsak trenutek. Strukturirane lekcije, možnost ogleda posnetkov in prilagodljiv urnik omogočajo, da tečaj prilagodite svojim obveznostim in se učite v udobju svojega doma. Vaša naložba v čas bo prinesla trajne koristi za vaše znanje in kariero.


Bonusi 

Skupaj v vrednosti 790 €!

🎁 Vadnica hipnoze med tečajem: 1x/teden bo v obdobju trajanja tečaja odprta spletna Vadnica iz hipnotičnega simbolizma. V Vadnici se boste lahko udeleženci tečaja ponovno poglobili v vaje iz osnovnega tečaja in s tem še utrdili hipnotične simbolične tehnike, prav tako bova na voljo za vaša vprašanja v zvezi s hipnotičnim simbolizmom.

[Vrednost vsaj 200€, za udeležence BREZPLAČNO 🎉]


🎁 Udeležba na Masterclassih do konca 2024: Udeležba na naših PREMIUM Masterclassih. Obravnavamo različne tematike, s katerimi se hipnoterapevti srečujemo vsakodnevno.

[Vrednost vsaj 300€, za udeležence BREZPLAČNO 🎉]


🎁 Skripta zapiskov:  Po vsakem srečanju prejmete zapiske iz teorije in vaje za Hipnotični simbolizem

[Vrednost vsaj 150€, za udeležence BREZPLAČNO 🎉]


🎁 Dodatno srečanje po tečaju: Iskanje simbolov v klasični hipnozi

[Vrednost vsaj 140€, za udeležence BREZPLAČNO 🎉]Bonusi so samo za udeležence, ki so se udeležili celotnega tečaja.

Bonusi bodo večinoma dostavljeni smiselno nekaj časa po delavnici.

Vaša investicija


Vključeno v tečaj:

 • Vstopnica za tečaj
 • Gradivo
 • Posnetki tečaja na naši platformi, ki vam ostanejo za vedno
 • Prigrizki in pijača na dogodku v živo
 • Vsi bonusi [v vrednosti: 790€]


749 eur/osebo: Običajna vstopnica (prijave do vključno 5. novembra)

949 eur/osebo: Last Minute vstopnica (prijave 2 dni ali manj pred dogodkom)


50% popust za vse študente - popust samo za prvih 10 prijav! (trenutno še na voljo)


Možno je le plačilo v celoti.

Popusti se med seboj ne seštevajo.

Vstopnica ni prenosljiva. Vračilo denarja v primeru nezmožnosti udeležbe ni mogoče - v primeru dobrega razloga, pa lahko izdamo dobropis za katerkoli naš dogodek v prihodnje, ampak samo v primeru celotnega plačila.

Dvojna garancija na zadovoljstvo


100% vračilo denarja takoj po tečaju - brez vprašanj

Če se vam po celotnem tečaju ne zdi, da ste dobili željeno znanje, pridete takoj po tečaju do nas in dobite povrnjen ves denar - brez vprašanj.

Podaljšana garancija na zadovoljstvo na 6 mesecev

Če greste skozi celoten tečaj in uporabljate naše znanje za obdobje pol leta, in naš tečaj nima konkretnega pozitivnega vpliva na vaše znanje hipnoze, potem lahko kadarkoli v 6. mesecu od izvedbe tečaja zahtevate ves plačan denar nazaj.


“Skozi celoten tečaj” pomeni udeležba od začetka do konca na glavnem delu tečaja, hkrati pa udeležba na vseh kasnejših srečanjih oz. vadnicah.


Kdaj in kako poteka tečaj:
 1. Tečaj v živo:

  Potekal bo v letu 2024.

  • petek 8.11.2024, 16h-20h
  • sobota 9.11.2024, 9h-18h
  • petek 22.11.2024, 16h-20h
  • sobota 23.11.2024, 9h-18h

  Posnetek tečaja: bo na voljo po izvedbi v živo prek interaktivnega spletnega portala, kjer boste dostopali do predavanj, gradiva, in nalog. Posnetek vam ostane na razpolago za vedno.

  1. Redna srečanja v živo med termini tečaja:
   • Imeli boste priložnost sodelovati na rednih online srečanjih v živo (vadnice), kjer boste lahko postavljali vprašanja, delili izkušnje in se povezovali s sošolci.
  2. Skupinske naloge in vaje v dvojicah:
   • Del skupinskega učenja so tudi skupinske naloge in vaje v dvojicah, ki bodo poglobile vaše razumevanje in izboljšale vaše praktične veščine.
  3. Osebna podpora predavateljev:
   • Naši izkušeni in dostopni inštruktorji bodo na voljo za odgovore na vaša vprašanja ter za nudenje strokovne pomoči skozi celoten tečaj.


  Kako se prijavim?

  Prijava bo mogoča v 2024.