Osnove klinične pogovorne hipnoze

1. tečaj v sklopu izobraževanj v klinični hipnoziPrvi korak v sklopu izobraževanj v klinični hipnozi


Kako bi se počutili, če bi imeli v rokah ključ do razumevanja človeške psihe? 

Ali ste pripravljeni odkriti skrivnosti, ki jih skriva vaš um in odpreti vrata klinične hipnoze? 

Kaj če bi vam razkrili resnico o hipnozi, ki presega mite in predsodke? 

Kakšne so vaše misli o tem, kako lahko hipnoza postane ključ do vašega notranjega ravnovesja in uspeha? 

Ali si želite razumeti faze in procese hipnoze ter se naučiti, kako ustvariti trdno terapevtsko povezavo s svojimi strankami? 

Kako bi bilo, če bi lahko razvili svoje veščine v hipnotičnih indukcijah in sugestijah ter postali mojster vodenja subjekta skozi trans? 

 

Pridružite se nam v programu Osnove klinične pogovorne hipnoze in razkrijte globine človeške zavesti skozi prizmo zgodovine, mitov ter sodobnih teorij hipnoze. Postanite del izbrane skupine, ki raziskuje potovanje v notranje svetove uma in se usmerja v strokovne ter etične okvire klinične hipnoze.

 Naš program je zasnovan tako, da v tem tečaju pridobite temeljna znanja, ki jih boste v naslednjih tečajih nadgradili.

Namenjen je zdravstvenim delavcem in študentom teh smeri.Vsebina tečaja Osnove klinične pogovorne hipnoze
 1. Kratek pregled zgodovine hipnoze (prazgodovina, novejša zgodovina, Milton Erickson in Igor Ledochowski)
 2. Miti in predsodki o hipnozi
 3. Definicije in teorije o hipnozi (klasična hipnoza, hipnoterapija po Miltonu H. Ericksonu, moderna klinična hipnoza)
 4. Faze (klasične, medicinske, formalne) Hipnoze
 5. Hipnotizabilnost - obstajajo različni testi in lestvice, ki so za terapevtsko delo nepomembni. Vsak lahko doseže neko stanje transa in globina transa ni direktno povezana z rezultati.
 6. Kako ustvariti Rapport 
 7. Osnovni pogoji za hipnozo
 8. PASS formula
 9. Hipnoza kot stanje
 10. Hipnotične indukcije in sugestije
 11. Pokazatelji razvoja transa
 12. Potrditev transa in preverjanje globine transa
 13. Kriteriji zaključka transa
 14. Indikacije in kontraindikacije za uporabo hipnoze (hipnotizer in/ali subjekt)
 15. Nevarnosti in problematične situacije (izguba stika, disociacija, abreakcija, težave pri prebujanju iz transa)
 16. Strokovni in etični okvirji: načela dobre prakse
 17. Hipnoterapija in hipnoza za otroke in mladostnike - kako pristopiti, posebnosti
 18. Uporaba hipnoterapevtskih sugestij za različne medicinske indikacije, kot so: anksioznost, depresija, odvisnosti, nespečnost, motnje hranjenja itd.Zakaj izbrati nas?
 1. Strokovni predavatelji:
  • Svoje znanje boste pridobivali od izkušenih in priznanih strokovnjakov na področju klinične hipnoze. Naši predavatelji so posvečeni vašemu uspehu in vam bodo omogočili neposreden vpogled v praktične vidike hipnoterapije.
 2. Celovito učenje:
  • Tečaj zajema vse od osnov hipnoterapije do naprednih tehnik. Pokril bo teoretične koncepte, etične smernice, ter praktične veščine, ki vam bodo pomagale postati uspešen klinični hipnoterapevt.
 3. Praktične vaje in primeri:
  • Verjamemo v učenje skozi prakso. Zato boste imeli priložnost preizkusiti naučene tehnike na različnih primerih, simulacijah ter v sodelovanju s sošolci.
 4. Potrdilo za opravljen tečaj:
  • Po končanem trodelnem tečaju boste prejeli potrdilo o opravljenem tečaju klinične hipnoze. To potrdilo je dragocen vpis v vaš profesionalni življenjepis.

Pomisleki nekaterih udeležencev 

Po že izvedenih tečajih smo udeležence anonimno povprašali o njihovih pomislekih pred tečajem. Spodaj je seznam najpogostejših pomislekov in njihove obrazložitve, ki smo jih povzeli od udeležencev. Večina udeležencev je samih zraven dopisalo, da se noben od pomislekov ni uresničil, bodo ta tečaj priporočili prijateljem in da je bil tečaj nad njihovimi pričakovanji.


“Se bom naučil kaj novega?”

Naš tečaj je temeljito zasnovan, da vam zagotovi sveže vpoglede in pristope v klinično hipnozo. Inštruktorji so izkušeni hipnoterapevti, ki prinašajo praktične izkušnje in najnovejše informacije. Naše učne metode spodbujajo interaktivno učenje, kar vam omogoča pridobivanje praktičnih veščin, ki jih boste takoj uporabili v praksi.


“Lahko to vsebino dobim na internetu in v knjigah?”

Čeprav je na voljo veliko informacij na internetu in v knjigah, je naš tečaj edinstven, saj prinaša strukturirano in specializirano znanje. Ponujamo interaktivno učno izkušnjo, ki vključuje praktične vaje, razprave in individualno povratno informacijo, kar presega pasivno pridobivanje informacij iz knjig ali spleta. Verjetno so stvari v vašem življenju, za katere veste, da bi jih bilo dobro početi, pa jih ne? Teorija ni dovolj.


“Ne bo vredno mojega denarja”

Imate 2 garanciji, kjer dobite denar nazaj, če bi to bilo slučajno res za vas. Brez zamere.

Vaša naložba v naš tečaj ni le v znanje, ampak v osebno in profesionalno rast. Ponujamo visokokakovostno izobraževanje z izkušenimi inštruktorji ter praktičnimi vajami, ki vam bodo pomagale takoj uporabiti pridobljeno znanje. Naložba v izobraževanje je naložba vase, ki vam bo omogočila dolgoročno korist.


“Tečaj je dolg”

Dolžina tečaja je prilagojena tako, da zajame vse ključne vidike klinične hipnoze, ne da bi bila predolga in nepraktična. Strukturirana oblika omogoča postopno učenje, kar olajša razumevanje in assimilacijo gradiva. Poleg tega smo zasnovali tečaj tako, da omogoča fleksibilnost v učenju, kar vam omogoča, da sledite svojemu tempu.


“Bo zame preveč iz moje cone udobja?”

Toliko, kolikor boste želeli.


“Ali jaz to potrebujem?”

Tečaj je zasnovan tako, da zadovolji potrebe tako začetnikov kot izkušenih terapevtov. Ne glede na trenutno raven znanja vam bo tečaj omogočil pridobivanje novih veščin, razširitev perspektive in izboljšanje svoje terapevtske prakse.


“Težko si vzamem toliko časa za delavnico”

Razumemo, da je vaš čas dragocen. Zato smo prilagodili tečaj tako, da je časovno učinkovit, hkrati pa vam omogoča, da izkoristite vsak trenutek. Strukturirane lekcije, možnost ogleda posnetkov in prilagodljiv urnik omogočajo, da tečaj prilagodite svojim obveznostim in se učite v udobju svojega doma. Vaša naložba v čas bo prinesla trajne koristi za vaše znanje in kariero.


Bonusi 

Skupaj v vrednosti 790 €!

🎁 Vadnica hipnoze 4x: Med samimi moduli tečaja in za obdobje 2 mesecev po tečaju vam bomo omogočili online vadnice pod vodstvom izkušenega kliničnega terapevta, kjer boste izpilili svoje razumevanje in veščine hipnoze. Na primerih bomo predstavili tudi nekatere “best practices”.

[Vrednost vsaj 200€, za udeležence BREZPLAČNO 🎉]


🎁 Udeležba na Masterclassih do konca 2024: Udeležba na naših PREMIUM Masterclassih. Obravnavamo različne tematike, s katerimi se hipnoterapevti srečujemo vsakodnevno.

[Vrednost vsaj 300€, za udeležence BREZPLAČNO 🎉]


🎁 Skripta za izvajanje indukcij:  Z vami bomo delili skripto, ki vam bo na začetku vaše poti v pomoč pri izbiri in izvajanju hipnotičnih indukcij. Je plod 15-letnih izkušenj in raziskovanja, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

[Vrednost vsaj 150€, za udeležence BREZPLAČNO 🎉]


🎁 Posnetki različnih indukcij: Pomoč za pravilno izvajanje indukcij in nove ideje.

[Vrednost vsaj 140€, za udeležence BREZPLAČNO 🎉]


Bonusi so samo za udeležence, ki so se udeležili celotnega tečaja.

Bonusi bodo večinoma dostavljeni smiselno nekaj časa po delavnici.

Vaša investicija


Vključeno v tečaj:

 • Vstopnica za tečaj
 • Gradivo
 • Posnetki tečaja na naši platformi, ki vam ostanejo za vedno
 • Prigrizki in pijača na dogodku v živo
 • Vsi bonusi [v vrednosti: 790€]


550 eur/osebo: Običajna vstopnica


50% popust za vse študente - popust samo za prvih 10 prijav! (trenutno še na voljo)


Možno je le plačilo v celoti.

Popusti se med seboj ne seštevajo.

Vstopnica ni prenosljiva. Vračilo denarja v primeru nezmožnosti udeležbe ni mogoče - v primeru dobrega razloga, pa lahko izdamo dobropis za katerkoli naš dogodek v prihodnje, ampak samo v primeru celotnega plačila.

Dvojna garancija na zadovoljstvo


100% vračilo denarja takoj po tečaju - brez vprašanj

Če se vam po celotnem tečaju ne zdi, da ste dobili željeno znanje, pridete takoj po tečaju do nas in dobite povrnjen ves denar - brez vprašanj.

Podaljšana garancija na zadovoljstvo na 6 mesecev

Če greste skozi celoten tečaj in uporabljate naše znanje za obdobje pol leta, in naš tečaj nima konkretnega pozitivnega vpliva na vaše znanje hipnoze, potem lahko kadarkoli v 6. mesecu od izvedbe tečaja zahtevate ves plačan denar nazaj.


“Skozi celoten tečaj” pomeni udeležba od začetka do konca na glavnem delu tečaja, hkrati pa udeležba na vseh kasnejših srečanjih oz. vadnicah.


Kdaj in kako poteka tečaj:

Tečaj v živo

Potekal bo v marcu 2024, in sicer:

  • petek 29.3.2024, 16h-20h
  • sobota 30.3.2024, 9h-18h
  • petek 19.4.2024, 16h-20h
  • sobota 20.4.2024, 9h-18h 

Posnetek tečaja: na voljo prek interaktivnega spletnega portala, kjer boste dostopali do predavanj, gradiva, in nalog. Posnetek vam ostane na razpolago za vedno.

Srečanje v živo v Ljubljani - začetek maja 2024: Demonstracije, praktične vaje, druženje, izpit, podelitev potrdil o udeležbi.


 1. Redna srečanja v živo med termini tečaja:
  • Imeli boste priložnost sodelovati na rednih online srečanjih v živo (vadnice), kjer boste lahko postavljali vprašanja, delili izkušnje in se povezovali s sošolci.
 2. Skupinske naloge in vaje v dvojicah:
  • Del skupinskega učenja so tudi skupinske naloge in vaje v dvojicah, ki bodo poglobile vaše razumevanje in izboljšale vaše praktične veščine.
 3. Osebna podpora predavateljev:
  • Naši izkušeni in dostopni inštruktorji bodo na voljo za odgovore na vaša vprašanja ter za nudenje strokovne pomoči skozi celoten tečaj.Kako se prijavim?


Prijava