IntervizijePredstavljamo vam edinstveno priložnost za poglobljen strokovni razvoj v svetu hipnoterapevtov skozi koncept intervizij. Če si želite razširiti svoje znanje, deliti izkušnje z vrstniki in razvijati svojo terapevtsko prakso na način, ki presega tradicionalni pristop, so intervizije pravi korak naprej.


Kaj So Intervizije?

Intervizije predstavljajo posebno obliko skupinskega učenja, kjer se hipnoterapevti redno srečujejo, da bi izmenjevali izkušnje, reševali izzive iz prakse ter si medsebojno nudili podporo in konstruktivno povratno informacijo. Gre za soustvarjanje varnega in spodbudnega prostora, kjer se lahko vsak član skupine odpre, deli svoje zgodbe in iz nje črpa znanje.


Kako Delujejo Intervizije za Hipnoterapevte?

 1. Skupinsko Razumevanje Izzivov: V okviru intervizij boste imeli priložnost deliti izzive in dileme iz svoje terapevtske prakse. Skupina nato soustvarja kontekst razumevanja in podaja različne perspektive, ki lahko razširijo vaše razmišljanje.
 2. Krepitev Refleksije: Intervizije spodbujajo refleksijo nad lastnim delom. Razmišljanje o terapevtskih pristopih in odzivih na izzive vam omogoča, da rastete kot strokovnjak.
 3. Povečanje Veščin Sodelovanja: Skozi sodelovanje z drugimi hipnoterapevti boste razvijali veščine aktivnega poslušanja, postavljanja vprašanj in nudenja konstruktivne povratne informacije.
 4. Gradnja Varnega Prostora: Intervizije so oblikovane tako, da ustvarjajo varno okolje za izražanje, brez sodb ali kritik. To spodbuja odprto komunikacijo in izmenjavo znanja.


Prednosti Sodelovanja v Intervizijah:

 1. Določanje Najboljših Praks: Intervizije omogočajo identifikacijo najboljših praks, ki se lahko nato integrirajo v vašo terapevtsko prakso.
 2. Povečanje Samozavedanja: Raziskovanje terapevtskih izzivov v skupini spodbuja poglobljeno razumevanje lastnega dela, kar vodi v večje samozavedanje.
 3. Razširitev Mreže Strokovnjakov: Sodelovanje v intervizijah vam omogoča, da izgradite močno mrežo vrstnikov, ki vam lahko nudijo podporo in nasvet v prihodnosti.
 4. Konkretna Povratna Informacija: Skupina lahko nudi konkretno in praktično povratno informacijo, ki vam pomaga izboljšati terapevtske tehnike in pristope.


Zakaj Izbrati Naše Intervizije?

 1. Strokovno Vodstvo: Naše intervizije vodi izkušen moderator, ki usmerja skupino k konstruktivni razpravi in zagotavlja strukturo srečanj.
 2. Raznolikost Skupine: Skupine so sestavljene iz različnih hipnoterapevtov z različnimi izkušnjami, kar omogoča bogato izmenjavo perspektiv.
 3. Kontinuirano Učenje: Intervizije potekajo redno, kar omogoča kontinuirano učenje in povečevanje strokovnih kompetenc.
 4. Podpora in Varnost: V skupini boste našli podporo in varnost, ki ju potrebujete za odprto izmenjavo znanja in izkušenj.Pridružite Se Nam na Poti Strokovnega Razvoja

Pridružite se naši skupnosti hipnoterapevtov, ki cenijo pomen strokovnega razvoja skozi intervizije. Sodelovanje v teh srečanjih vam bo omogočilo, da odkrijete nove vidike hipnoterapije, poglobite svoje znanje ter gradite trdno podlago za trajnostno rast v vaši terapevtski praksi. Prijavite se zdaj in začnite svoje potovanje do vrhunske strokovne usposobljenosti v svetu hipnoze.