Hipnoza za učitelje: Osnove hipnotičnega vplivanja


Hipnoza za učitelje: Osnove hipnotičnega vplivanja

Naš inštitut odpira vrata v svet hipnoze za učitelje. Naši tečaji so zasnovani z mislijo na edinstvene izzive, s katerimi se srečujejo učitelji v današnjem hitrem tempu izobraževanja. 

S pomočjo hipnoze lahko učitelji odkrijete močno orodje za izboljšanje učnega okolja, obvladovanje stresa in razvoj lastnih veščin, ki prispevajo k uspehu vaše komunikacije in poučevanja.

Učitelji se vsakodnevno soočate z raznolikimi izzivi, kot so ohranjanje pozornosti učencev, obvladovanje različnih učnih stilov ter skrb za svoje dobro počutje v vse hitrejšem tempu poučevanja. Hipnoza je učinkovito orodje, ki vam učiteljem omogoča izboljšanje svojih veščin, povečanje učinkovitosti poučevanja in doseganje bolj harmoničnega učnega okolja.Izzivi v komunikaciji:

Težave v komunikaciji s težavnimi starši: visoka pričakovanja, nerazumevanje, različna prepričanja itd.

Slaba komunikacija med učitelji in učenci: pomanjkanje razumevanja, slaba motivacija ali konflikti v razredu.

Konflikti med učenci: vplivajo na učni proces in ustvarijo negativno vzdušje v razredu.

Pomanjkanje učinkovite komunikacije med učitelji: lahko ovira sodelovanje, koordinacijo in deljenje informacij med različnimi oddelki ali učitelji.Prednosti za učitelje:
 1. Učinkovitejše upravljanje s stresom: Učitelji se učijo hipnoterapevtskih tehnik sprostitve, ki jim pomagajo učinkoviteje obvladovati stres in ohranjati mirnost v razredu.
 2. Povečanje koncentracije in pozornosti: Hipnoza lahko pomaga učiteljem pri razvijanju strategij za povečanje koncentracije učencev ter ohranjanje pozornosti med učenjem.
 3. Izboljšanje učnih metod in tehnik: Učitelji se učijo uporabljati hipnoterapevtske tehnike za prilagajanje učnih metod različnim učnim stilom in spodbujanje boljšega razumevanja snovi.
 4. Osebna rast in samopomoč: Hipnoza za učitelje je tudi priložnost za osebno rast in samopomoč, saj se učitelji naučijo uporabljati tehnike za izboljšanje lastnega počutja in zmanjšanje stresa.Kako potekajo naši tečaji:
 1. Osnove hipnoze za učitelje: Tečaji se začnejo z osnovami hipnoze, kjer učitelji pridobijo temeljno razumevanje principov hipnoze in njenega vpliva na učenje.
 2. Praktične vaje: Učitelji imajo priložnost preizkusiti pridobljeno znanje s praktičnimi vajami, ki se osredotočajo na uporabo hipnotičnih tehnik v učnem okolju.
 3. Individualno svetovanje in podpora: Strokovnjaki v hipnoterapiji nudijo individualno svetovanje in podporo, ki je prilagojena specifičnim izzivom vsakega učitelja.
 4. Razvoj veščin samopomoči: Učitelji se učijo uporabljati hipnoterapevtske tehnike za osebno rast, samopomoč in ohranjanje dobrega počutja.Zakaj izbrati naše tečaje?
 1. Strokovnost in izkušnje: Naši tečaji so vodeni s strani strokovnjakov na področju hipnoterapije z izkušnjami pri delu z otroki.
 2. Prilagojeni potrebam učiteljev: Razumemo specifične izzive učiteljev, zato so naši tečaji prilagojeni njihovim potrebam in željam.
 3. Skrb za dobrobit učiteljev: Verjamemo v skrb za dobrobit učiteljev, zato se osredotočamo na razvoj veščin, ki pripomorejo k njihovemu osebnemu in profesionalnemu uspehu.
 4. Podpora skozi celoten proces učenja: Učiteljem nudimo podporo in povezovanje z drugimi učitelji skozi celoten proces učenja, saj verjamemo v moč skupnosti.Dvodnevni tečaj: Osnove hipnotičnega vplivanja


1. MODUL – HIPNOTIČNI KONTEKST

 • Vrste kontekstov
 • Predstavitev formule za ustvarjanje hipnotičnega konteksta
 • Kaj je notranje stanje uma in zakaj je pomembno
 • Prehajanje iz socialnega v hipnotični kontekst


2. MODUL - FAZE (HIPNOTIČNEGA) POGOVORA

 • Faze pogovora 
 • Prehajanje iz pogovornih faz v pogovorni trans
 • Usmerjanje pogovornega transa in vplivanje na nezavedno


3. MODUL - PRISTOPI, PRINCIPI IN TEHNIKE VPLIVANJA

 • Ustvarjanje in izkoriščanje identitet
 • Vrednote kot vzvod za spremembo
 • Podoživljanje in iskanje virov moči


4. MODUL - REŠEVANJE PROBLEMOV IN IZZIVOV

 • Kako se pogovarjati o problemih in izzivih
 • Ustvarjanje nove realnosti (spomini prihodnosti)
 • Izkoriščanje virov moči za vplivanje in spremembo
Bonusi 

Skupaj v vrednosti 790 €!

🎁 4x vadnica pogovorne hipnoze pod supervizijo: Po tečaju vam bomo omogočili online vadnice pod vodstvom izkušenega kliničnega terapevta, kjer boste izpilili svoje razumevanje in veščine hipnoze. Na primerih bomo predstavili tudi nekatere “best practices”.

[Vrednost vsaj 400€, za udeležence BREZPLAČNO 🎉]


🎁 Tečaj samohipnoze (posnetek): Pomoč za izvajanje samohipnoze.

[Vrednost vsaj 390€, za udeležence BREZPLAČNO 🎉]


Bonusi so samo za udeležence, ki so se udeležili celotnega tečaja.

Bonusi bodo večinoma dostavljeni smiselno nekaj časa po delavnici.Vaša investicija


Vključeno v tečaj:

 • Vstopnica za tečaj
 • Gradivo
 • Posnetki tečaja na naši platformi, ki vam ostanejo za vedno
 • Vsi bonusi [v vrednosti: 790€]


550 eur/osebo: Običajna vstopnica (prijave do vključno 20. oktobra)


Možno je le plačilo v celoti.

Popusti se med seboj ne seštevajo.

Vstopnica ni prenosljiva. Vračilo denarja v primeru nezmožnosti udeležbe ni mogoče - v primeru dobrega razloga, pa lahko izdamo dobropis za katerkoli naš dogodek v prihodnje, ampak samo v primeru celotnega plačila.Dvojna garancija na zadovoljstvo


100% vračilo denarja takoj po tečaju - brez vprašanj

Če se vam po celotnem tečaju ne zdi, da ste dobili željeno znanje, pridete takoj po tečaju do nas in dobite povrnjen ves denar - brez vprašanj.

Podaljšana garancija na zadovoljstvo na 6 mesecev

Če greste skozi celoten tečaj in uporabljate naše znanje za obdobje pol leta, in naš tečaj nima konkretnega pozitivnega vpliva na vaše znanje hipnoze, potem lahko kadarkoli v 6. mesecu od izvedbe tečaja zahtevate ves plačan denar nazaj.

“Skozi celoten tečaj” pomeni udeležba od začetka do konca na glavnem delu tečaja, hkrati pa udeležba na vseh kasnejših srečanjih oz. vadnicah.Kdaj in kako poteka tečaj:

Tečaj v živo

  Potekal bo v oktobru 2024, in sicer:
  • petek 25.10.2024, 16h-20h
  • sobota 26.10.2024, 9h-18h


Posnetek tečaja: bo na voljo po izvedbi v živo prek interaktivnega spletnega portala, kjer boste dostopali do predavanj, gradiva, in nalog. Posnetek vam ostane na razpolago za vedno.


  Skupinske naloge in vaje v dvojicah:

  Del skupinskega učenja so tudi skupinske naloge in vaje v dvojicah, ki bodo poglobile vaše razumevanje in izboljšale vaše praktične veščine.


   Osebna podpora predavateljev:

   Naši izkušeni in dostopni inštruktorji bodo na voljo za odgovore na vaša vprašanja ter za nudenje strokovne pomoči skozi celoten tečaj.   Kako se prijavim?

   Prijava bo mogoča poleti 2024.